LUNCHEN MET EEN KUNSTENAAR

Ben je op zoek naar frisse ideeën? Zoek je een onafhankelijke, open blik voor ingewikkelde vraagstukken? Wil je weten hoe een kunstenaar denkt en doet?

Wie is moedig genoeg om te gaan lunchen met een kunstenaar? De blik van een kunstenaar dwingt de organisatie te reflecteren op de eigen werkcultuur en te kiezen voor innovatie en vernieuwing. Door 1-op-1 te gaan lunchen kom je op een simpele en leuke manier in contact met het kunstenaarschap. Zo kun je even proeven aan de denkwijze van een kunstenaar en ervaren wat het kunstenaarschap allemaal kan betekenen voor het bedrijfsleven.

Voor wie?
Iedereen die worstelt met vragen als: Hoe kan mijn project onderscheidend zijn? Welke volgende stap zet ik in mijn ontwikkeling? Hoe presenteer ik mij aan de wereld? Hoe kan ik mijn product innoveren? Welke rol kan kunst spelen op de werkvloer?

Kosten?
Lunchen met een kunstenaar op je eigen locatie kost 95 euro en een lunch voor twee.

Afspraak maken?
Als je op zoek bent naar een frisse blik, nodig dan een kunstenaar uit om te komen lunchen. Je kunt een afspraak maken door contact op te nemen met Fenne.