SAMENWERKEN MET EEN KUNSTENAAR

Verbeelding als bron van innovatie

De unieke kijk van een kunstenaar dwingt organisaties te reflecteren op de eigen werkomgeving en op zoek te gaan naar vernieuwing. Als directie, manager, ZZP’er en organisatie wil je meegaan met de tijd.

Bedrijven en organisaties nodigen jonge kunstenaars uit om zichzelf en werknemers te inspireren en scherp te houden. Een jonge kunstenaar heeft een andere geschiedenis, is objectief en stelt hierdoor andere vragen. Door samen te werken en te brainstormen leer je met een vernieuwde frisse blik kijken naar relevante thema’s, doelstellingen en vraagstukken binnen je eigen organisatie. Samen zoeken we de focus die je bedrijf sterker maakt en laat groeien.

Nodig een kunstenaar uit in je bedrijf als je:
-een doorbraak of een oplossing zoekt voor een complex vraagstuk
-frisse vragen wilt voor nieuwe antwoorden
-kiest voor een samenwerking met jonge creatieve mensen
-nieuwe dingen wilt ontdekken
-goede ideeën zoekt
-je focus wilt verleggen

Samenwerken met een kunstenaar is altijd maatwerk. Dat begint al bij de eerste kennismaking. Aarzel niet om contact op te nemen. Samen ontdekken we hoe een kunstenaar kan helpen in jouw bedrijf of organisatie.