IK ZOEK EEN KUNSTENAAR

SAMENWERKEN MET EEN KUNSTENAAR
verbeelding als bron van innovatie

De unieke kijk van een kunstenaar dwingt organisaties te reflecteren op de eigen werkomgeving en op zoek te gaan naar vernieuwing. Als directie, manager, ZZP’er en organisatie wil je meegaan met de tijd.

Bedrijven en organisaties nodigen jonge kunstenaars uit om zichzelf en werknemers te inspireren en scherp te houden. Een jonge kunstenaar heeft een andere geschiedenis, is objectief en stelt hierdoor andere vragen. Door samen te werken en te brainstormen leer je met een vernieuwde frisse blik kijken naar relevante thema’s, doelstellingen en vraagstukken binnen je eigen organisatie. Samen zoeken we de focus die je bedrijf sterker maakt en laat groeien.

Nodig een kunstenaar uit in je bedrijf als je:
-een doorbraak of een oplossing zoekt voor een complex vraagstuk
-frisse vragen wilt voor nieuwe antwoorden
-kiest voor een samenwerking met jonge creatieve mensen
-nieuwe dingen wilt ontdekken
-goede ideeën zoekt
-je focus wilt verleggen

Samenwerken met een kunstenaar is altijd maatwerk. Dat begint al bij de eerste kennismaking. Aarzel niet om contact op te nemen. Samen ontdekken we hoe een kunstenaar kan helpen in jouw bedrijf of organisatie.

“Samenwerken met Fenne is elkaar tot grote hoogte brengen qua creativiteit. Fenne denkt snel en voelt precies aan wie ik ben, waar ik goed in ben en maakt de verbinding naar wat mijn klanten zal aanspreken. Samen hebben we mijn content strategie vormgegeven met verrassende en verfrissende communicatie-uitingen: denk aan de ‘complimentendouche aan ondernemers die durven’ en een vast kleurgebruik voor mijn communicatie-uitingen, zodat de klant het meteen herkent.” Marieke van den Groenendaal, Vernieuwingskracht

Ga ook eens LUNCHEN MET EEN KUNSTENAAR om te proeven aan de denkwijze van een kunstenaar en om te ervaren wat het kunstenaarschap allemaal kan betekenen voor het bedrijfsleven.

SELECTIE OPDRACHTEN

SAMENWERKEN MET EEN KUNSTENAAR
Opdrachtgever: Treeport
Kunstenaar: Sabina Timmermans
Locatie: Zundert
Omschrijving: een nieuwe kijk bieden op planten door de blik van een kunstenaar.

SAMENWERKEN MET EEN KUNSTENAAR
Opdrachtgever: Vernieuwingskracht
Kunstenaar: Fenne Westra
Locatie: ‘s-Hertogenbosch
Omschrijving: een nieuwe manier vinden om Vernieuwingskracht te presenteren.

SAMENWERKEN MET EEN KUNSTENAAR
Opdrachtgever: Interpolis
Kunstenaar: Fenne Westra, e.a.
Locatie: Tilburg
Omschrijving: In vier dagen op zoek naar het (ver)zekeren van de toekomst. #gelukverzekeren #zekeren #spel #jijbentjepolis