OVER

KAEV is bedacht en opgericht door Fenne Westra.

Mijn naam is Fenne Westra en in 2013 ben ik afgestudeerd als Beeldend kunstenaar in ‘s-Hertogenbosch. Het valt me op dat de afstand zo groot is tussen kunstenaars en het bedrijfsleven terwijl ze elkaar juist nodig hebben en kunnen versterken. Er zijn zoveel goede kunstenaars waarvan ik wil dat ze zoveel mogelijk de kans krijgen hun talent te ontwikkelen. Er zijn zoveel bedrijven die kunst zoeken maar daar nog geen visie over hebben gevormd.

Vanuit mijn kunstenaarschap ervaar ik hoe kunst mijn leven elke dag beïnvloedt. Die zelfde energie wil ik overbrengen op bedrijven omdat zij met dezelfde energie een sterker bedrijf worden met een gemotiveerd team en tevreden klanten.

“Ik beloof dat kunst zorgt voor een fijne werkomgeving die inspireert, buiten het geijkte kader doet denken en productief maakt. Het juiste kunstwerk op de juiste plek zorgt voor het beste resultaat. Ik verklein de afstand tussen kunstenaars en het bedrijfsleven door voor bedrijven op zoek te gaan naar het juiste kunstwerk of de juiste kunstenaar. Dit doe ik niet vanuit een aanbod maar vanuit de vraag omdat ik geloof dat je dan pas echt een kunstwerk kunt vinden dat een rol speelt op de werkvloer.” Fenne Westra, oprichter van KAEV

Kenmerken Fenne, kenmerken KAEV

Flexibel // Ik denk graag mee vanuit de vraag omdat een vraag de ruimte biedt om de grenzen op te zoeken. Hierdoor past een kunstenaar altijd nèt wat beter en krijgt een kunstwerk een duidelijke functie.

Vindingrijk // Omdat ik zelf kunstenaar ben zit ik altijd vol ideeën en denk ik graag mee in het hoofd van iemand anders.

Vrijheid // Mijn kunstenaarschap zorgt ervoor dat ik vaste denkpatronen los kan gooien en daarom steeds met vernieuwende oplossingen kan komen.